sâmbătă, august 29, 2009

Catalog IKEA 2010



După apariţia în urmă cu ceva timp a catalogului din 2010 în SUA, suedezii de la IKEA îi vor cadorisi în acest an, în perioada 1-21 septembrie, pe locuitorii din Bucureşti, Ploieşti şi împrejurimi cu 900.000 de cataloage IKEA pe care le vor agăţa de clanţa uşii.
Astfel, a fost alocată suma de 1,3 milioane de euro pentru producerea şi distribuţia catalogului de produse care va fi valabil din 1 septembrie 2009 până la 31 august 2010. Catalogul, ce va fi distribuit gratuit, desigur, are 376 de pagini şi cuprinde 3.200 de produse din cele aproximativ 8.500 de articole disponibile în magazin. Cornel Oprişan, retail manager IKEA România, a spus că preţurile produselor din catalog sunt maxime, ceea ce înseamna că ele nu pot depăşi acea valoare. El a mai precizat că pentru aproximativ 18% din produse, preţurile de la raft vor fi, în medie, cu 20% mai mici decât cele din catalog. Primul magazin IKEA din România, situat în Zona Comercială Băneasa a fost inaugurat în data de 21 martie 2007, în urma unei investiţii de aproximativ 25 de milioane de euro. La fel ca şi celelalte magazine IKEA din lume, magazinul din România este operat prin sistem de franciză de către firma Moaro Trading, în baza acordului cu Inter IKEA Systems B.V., deţinătoarea conceptului IKEA şi singura companie din lume în măsura să acorde dreptul de franciză. Marca IKEA a fost înregistrată în anul 1943 în Suedia, majusculele din denumirea IKEA provenind din iniţialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, precum şi numelui satului în care se găsea ferma: Agunnaryd. Dacă nu mai aveţi răbdare până veţi găsi catalogul IKEA agăţat de clanţa uşii, puteţi consulta online catalogul pe site-ul american al producatorului suedez aici. Pe lângă noul catalog IKEA, începând cu data de 15 septembrie 2009, va fi lansat website-ul www.IKEA.ro, ca sursă completă de informaţie cu privire la întreaga gama de produse şi la beneficiile conceptului IKEA, ce va conţine începând cu această dată, toate informaţiile despre produsele şi serviciile IKEA necesare pentru pregătirea unei vizite la magazin. Vizitatorii website-ului vor putea vizualiza de acasă beneficiile tuturor produselor din gama de 8.500 de produse oferită de magazinul din Băneasa. Deasemeni, ei vor putea: verifica stocurile disponibile; să alcătuiască liste de produse preferate, chiar pe diferite categorii de produse (sufragerie, bucătărie, camera copilului etc.); să-şi planifice bucătaria, biroul ori dormitorul cu ajutorul instrumentului de planificare ce poate fi descărcat sub forma unui software disponibil pe website.

Sunt curioasă dacă vor lansa şi cardul IKEA FAMILY, folosit în absolut toate francizele IKEA din lume, cu ajutorul căruia poţi beneficia de multe discount-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu