duminică, martie 01, 2009

Descindere Ilfov.

Poliţiştii ilfoveni au demarat în urmă cu mai mult timp acţiuni de documentare a activităţii infracţionale a unui număr de 14 persoane domiciliate în oraşele Pantelimon şi Voluntari, comunele Glina şi Dobroieşti, judeţul Ilfov.
În acest sens, ieri, 27 februarie a.c., în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoriile Buftea şi Cornetu, poliţiştii ilfoveni, în colaborare cu specialişti din cadrul Serviciului Informaţii şi Protecţie Internă Ilfov şi procurori din cadrul Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Buftea şi Cornetu, au efectuat percheziţii la domiciliile celor 14 suspecţi.
În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite şi ridicate, în vederea cercetărilor, mai multe arme de foc, cartuşe de diferite calibre, machete, topoare, săbii, arcuri şi săgeţi profesionale, bâte, obiecte pirotehnice interzise la deţinere din clasele II şi III, precum şi aproximativ două kilograme de bijuterii şi diverse sume de bani.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Arme Explozivi Substanţe Toxice din cadrul I.P.J. Ilfov, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor 14 suspecţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu